Fabak Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak beklentilerini kesintisiz ve eksiksiz karşılayabilmek için çalışanlarımızın eğitim ve motivasyonunu sürekli arttırarak üretim kalite ve teknolojisini devamlı yükseltip maliyetleri minimize ediyoruz. 

Yüksek Teknoloji

Fabak, kaliteli insan kaynağı ile yüksek teknolojinin birleşimi sonucunda kaliteli hizmetin oluşacağına inanır. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak beklentilerini kesintisiz ve eksiksiz karşılayabilmek için çalışanlarımızın eğitim ve motivasyonunu sürekli arttırarak üretim kalite ve teknolojisini devamlı yükseltip, maliyetleri minimize ediyoruz.

ROHS Belgeli

Kullandığımız tüm hammadde ve yardımcı malzemeler ROHS belgeli olup, daha temiz bir Dünya için kullandığımız teknolojinin çevreye duyarlı olması konusunda hassasiyet gösteriyoruz..

ISO 9001-2000

Manisa OSB ‘de yer alan 6.000m2lik üretim tesisimizde 65 kişilik eğitimli, dinamik uzman kadromuzla, 2005 yılından bu güne TS EN ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemini uyguluyoruz..

Müşteri Mennuniyeti

Fabak aralarında, Vestel, Uğur, Whirlpool, Maxion’un da bulunduğu önde gelen Dünya çapındaki üreticilere tedarik sağlamaktadır. entegre soğutma sistemlerinin parçalarının oluşan ürün ağacı, soğutma boruları, evaporatörler ve hotgaslları içerir. Beyaz Eşya sektörünün yanı sıra talaşlı imalat, kalıp tasarım ve üretimi ile savunma sanayine şarjör üretimi ile hizmet vermektedir. Yeni ürün geliştirmeleri; Ar-Ge bölümümüzde gerçekleşmekte olup, bu çalışmalar şirketin öncelikleri arasında yer almaktadır

kurumsal

fabak elektromekanik sanayi ve ticaret a.ş.

1994 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan kuruluşumuz Manisa Organize
Sanayi Bölgesinde 6.000m2 lik bir üretim tesisine sahiptir.


1997 yılında beyaz eşya yan sanayi olarak üretime başlayan firmamız soğutma
ve Beyaz eşya endüstrisi için yenilikçi ısı transferi ve sıvı taşıma özellikli
soğutma sistemi bileşenlerinin tasarım., üretim ve tedariğini sağlamaktadır.